Конкурс творів "Лист Невідомому солдату"

2010-03-25

/Files/photogallery/1572295.jpg


У Харківському ліцеї № 149 було підведено підсумки конкурсу творів "Лист Невідомому солдату", І місце посіла учениця 8-В класу Кожина Ніна.

Я пишу лист. Лист тому, хто загинув. Лист Невідомому солдату.
Я живу в тому майбутньому, за яке Ти, Невідомий солдате, бився й загинув. Мені важко уявити собі війну. Це було дуже давно. Моє покоління - це правнуки всіх тих, хто відвойовав перемогу й повернувся додому, і всіх тих, хто залишився навіки лежати в сирій землі.
Про той час, ті події я можу дізнатися лише з підручників, книжок, кінофільмів. А як би хотілось запитати тебе, Невідомий солдате, про твоє життя, як тебе звати, скільки тобі років, що ти відчував, коли йшов на війну, що відчував під час бою, коли навколо рвуться кулі й ллється кров?!
Про що ти мріяв, солдате?! Я сподіваюся, що ми справдили твої надії. Зараз ми живемо в час технічної революції. Майже в кожної дитини є комп'ютер, телефон. Ми маємо змогу спокійно ходити до школи, спокійно сидіти за партами, весело спілкуватися, не боячись, що будуть поблизу розриватися гранати. Цьому, звичайно, ми зобов'язані тобі. Низький тобі уклін і щира подяка, Невідомий солдате, за наше мирне життя!
Кiлькiсть переглядiв: 819